فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علیرضا حقیقی: رمضانی صد درصد خطا کرد| پرسپولیس شاد کن شدم

  • کد خبر: ۱۰۴۸۰۲
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶
علیرضا حقیقی: رمضانی صد درصد خطا کرد| پرسپولیس شاد کن شدم
علیرضا حقیقی، دروازه‌بان نام آشنای باشگاه نساجی در مصاحبه‌ای تازه به گل استقلال اشاره و صراحتا اعلام کرده آن گل خطا بوده است. حقیقی به شادی پرسپولیسی‌ها بعد از پیروزی نساجی نیز به منزله یک اتفاق شیرین می‌نگرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، شکست استقلال مقابل نساجی مازندران بازیکنان این تیم قائمشهری را بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار داده است. یکی از مهم‌ترین بازیکنان نساجی بی شک علیرضا حقیقی است. دروازه‌بانی که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی درجام جهانی را هم دارد. حقیقی اشاره‌ای به آنچه دربازی با استقلال به نساجی گذشته، داشته است: «باید بگویم که ما درشرایط سختی درآن بازی پیروز شدیم. اکبر صادقی با کشاله پاره برای‌مان بازی کرد. مسعود شجاعی، مهرداد عبدی، زامهران و... هم شرایط مشابه داشتند که یا غایب بودند و یا به مرز آمادگی نرسیدند. تیم‌مان ناقص بود و نتوانستیم برنامه‌های کاملی را اجرا کنیم. دفاع کردن هم یک هنر است. همین که توانستیم بازی را با برد به اتمام برسانیم، برای‌مان خوب بود.»

حقیقی سپس به گلی که استقلال به ثمر رساند و از سوی داور مردود اعلام شد، اشاه دارد: «خودم در صحنه بودم و دیدم که خطا بود. آرمان قبل از اینکه به هوا بلند شود، جانملکی را هل داد و به من برخورد کرد تا از توپ دور شوم. داور خطای آرمان روی مدافع ما را گرفت نه روی من. آن گل صد در صد خطا بود.»

حقیقی درنهایت شادی هواداران پرسپولیس بعد ازاین برد شیرین را به منزله رقم خوردن یک اتفاق مهم می‌داند: «از هواداران نساجی تشکر می‌کنم که واقعاً به من لطف داشتند. بازیکن نساجی هستم و به این تیم عرق دارم، اینجا خانه دوم من است. هواداران پرسپولیس هم همیشه نسبت به من لطف داشتند و هر کجا که می‌روم، مرا به‌عنوان پسر پرسپولیس می‌شناسند. این افتخارات برای من می‌ماند. تا الان هم پرسپولیسی‌ها آن‌قدر به من لطف داشتند که نمی‌دانم چطور جواب محبت‌شان را بدهم. هر کاری که کردم، برای شادی هواداران نساجی بود، اما خوشحالم که باعث خوشحالی پرسپولیسی‌ها هم شدم. امیدوارم این اتفاقات در زندگی ورزشی من ادامه داشته باشد و همراه با نساجی در همین فصل، افتخارات بزرگی را رقم بزنیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->